April 6, 2017
Kumpulan Exness mencapai volum dagangan paling tinggi yang baru sebanyak US$313.7 bilion

Baru dua bulan lepas kami melaporkan volum dagangan paling tinggi yang pernah disaksikan oleh Kumpulan ini, kini kami sangat gembira untuk mengumumkan catatan paling tinggi yang baru pada bulan Mac. Catatan baru sebanyak US$313.7 bilion ini menandakan volum dagangan kami yang paling tinggi setakat ini dan satu lagi pencapaian yang penting bagi tahun 2017.

Baca lagi
Berita Kumpulan Exness
April 10, 2017
Kumpulan Exness menerbitkan laporan dana Deloitte yang disahkan untuk tahun 2016

Kami dengan gembiranya mengumumkan penerbitan laporan Penemuan Fakta tahunan yang disediakan oleh Deloitte, yang mengesahkan bahawa Kumpulan Exness memegang dana berjumlah US$157.5 juta. Laporan ini dihasilkan menurut Standard Antarabangsa berkenaan Perkhidmatan Berkaitan (ISRS 4400) dan mengesahkan "kewujudan serta ketepatan dana Exness dan dana klien" pada 31 Disember 2016.

Feb. 9, 2017
Kumpulan Exness mencapai volum dagangan bulanan yang memecahkan rekod sebanyak US$266 bilion

Kami berkongsi berita terbaru kami dengan klien dan rakan kongsi di seluruh dunia dengan penuh rasa bangga dan gembira! Menjelang penghujung bulan Januari, Kumpulan Exness telah mencatatkan jumlah volum dagangan bulanan sebanyak US$266 bilion, nilai yang menandakan volum dagangan kami yang paling tinggi setakat ini!

Penukar Mata Wang