Ke atas

Sokongan klien

Matlamat utama kami adalah membantu pedagang untuk berdagang, yang bermaksud menyediakan maklumat yang mereka perlukan dengan cepat dan menyelesaikan apa-apa isu yang mungkin timbul dengan segera.
Berdagang dalam CFD dan produk berkeumpilan secara amnya melibatkan risiko kerugian yang tinggi dan anda boleh kerugian semua modal yang dilaburkan.
Sokongan pelbagai bahasa

Sokongan pelbagai bahasa

Bagi mencapai persefahaman yang lebih baik dengan setiap klien, kami kerap menambah bahasa sokongan baharu. Klien kami dari seluruh pelusuk dunia kini menerima bantuan dalam 15 bahasa: Bahasa Inggeris, Rusia, Cina, Hindi, Parsi, Urdu, Vietnam, Indonesia, Arab, Thai, Bengali, Melayu, dan Tamil.

Hubungi kami pada bila-bila masa

Sokongan klien Exness tersedia 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Setiap pedagang boleh menghubungi kami untuk mendapatkan bantuan pada bila-bila masa, apabila diperlukan, tanpa mengira masa, hari atau lokasi.

Hubungi kami pada bila-bila masa

Pakar yang berkemahiran

Hanya pekerja yang berpengalaman sahaja yang bekerja di Exness, kerana perniagaan hari ini meletakkan keperluan bagi latihan pakar yang amat tinggi. Perunding kami mempunyai kesemua pengetahuan kewangan yang diperlukan dan sentiasa meningkatkan kemahiran profesional mereka. Sokongan klien Exness sentiasa gembira untuk membantu pedagang menyelesaikan sebarang isu. Kami berbangga dengan sokongan klien kami yang berdasarkan ulasan daripada ramai klien kami, adalah antara yang terbaik.

Pendapat anda penting kepada kami

Exness mendengar permintaan setiap klien. Sertai kaji selidik kami dan kongsi pendapat anda. Kami pasti akan mempertimbangkan cadangan dan saranan anda.

Exness sentiasa tersedia

Setiap klien boleh memilih cara yang paling mudah untuk menghubungi sokongan klien. Tanya soalan anda melalui telefon, dapatkan jawapan daripada pakar melalui Live chat, hantar mesej melalui e-mel. Pakar kami pasti akan menghubungi anda!

Hubungi sokongan klien
host www.exness.eu | env production