Ke atas
Berdagang dalam CFD dan produk berkeumpilan secara amnya melibatkan risiko kerugian yang tinggi dan anda boleh kerugian semua modal yang dilaburkan.

MT4 WebTerminal

Platform perdagangan MT4 versi web daripada MetaQuotes yang popular kini tersedia secara langsung pada halaman web Exness.

WebTrader

Mengapa gunakan WebTerminal?

Berdagang dengan mudah di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa

Tidak perlu muat turun dan pemasangan. Menggunakan antara muka yang serupa dengan versi desktop, WebTerminal mudah difahami, memberi anda pengalaman yang lancar apabila beralih daripada satu platform ke platform yang lain.

Kini, anda boleh berdagang dengan mudah pada halaman web Exness. Cuma lawati halaman WebTerminal Exness, daftar masuk menggunakan bukti kelayakan akaun anda yang sedia ada dan anda sudah boleh mula berdagang. Pendaftaran tidak diperlukan!

Sungguh cepat dan terdapat keselamatan tambahan

WebTerminal ialah aplikasi web HTML5 yang dibangunkan oleh pencipta MT4, oleh sebab itu, anda tidak perlu bimbang kerana platform web ini cepat dan selamat untuk digunakan. Semua maklumat dan data disulitkan dengan selamat semasa dihantar.

Dibina dengan mengutamakan anda

WebTerminal, sebuah platform web daripada MetaQuotes, menampilkan semua ciri asas yang diperlukan untuk berdagang dengan berkesan.

Semua jenis operasi perdagangan

Sebut harga masa nyata

Carta harga yang boleh disesuaikan

9 jangka masa carta

Objek analisis asas

Tiada akaun? Buka akaun anda hari ini!

host www.exness.eu | env production