Ke atas

Deposit dan pengeluaran

Berdagang dalam CFD dan produk berkeumpilan secara amnya melibatkan risiko kerugian yang tinggi dan anda boleh kerugian semua modal yang dilaburkan.
Semua kaedah
Semua kaedah
Tiada komisen
Segera
 
Grafik Jadual
Sistem bayaran Dana deposit Pengeluaran dana
Minimum Komisen Terma Minimum Maksimum Komisen Terma
Pindah Kawat $10 0% 3-5 hari $40 $350000 0%* 3-5 hari
Kad Kredit $3 0%* $3 / $6 $10 000 / $20 000 0% / 0%** 3-5 hari / 1 min - 7 hari
NETELLER $10 0% $4 $2000 0%
Skrill (Moneybookers) $10 0% $10 $12000 0%

* Bagi kaedah deposit/pengeluaran ini terdapat had ke atas jumlah minimum pemindahan tanpa komisen. Ketahui lebih lanjut mengenai syarat-syarat pemindahan dalam arahan sistem bayaran.

Peraturan umum untuk mendepositkan dan mengeluarkan dana

 1. Istilah “Segera” kan difahami untuk bermaksud bahawa transaksi dijalankan dalam tempoh beberapa saat tanpa pemprosesan manual oleh pakar jabatan kewangan.
 2. Dana hanya boleh dikeluarkan kepada akaun peribadi klien untuk memastikan keselamatan kewangan dan mencegah pengubahan wang haram.
 3. Syarikat tidak akan menerima bayaran langsung atau bayaran yang memberi manfaat kepada pihak ketiga, klien boleh mendapatkan semua maklumat yang perlu untuk transaksi mereka dalam Kawasan Peribadi.
 4. Deposit dan pengeluaran boleh dibuat 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Jika deposit atau pengeluaran tidak dijalankan dengan segera, ia akan diselesaikan dalam tempoh 24 jam.
 5. Syarikat tidak akan dipertanggungjawab untuk kelewatan dalam pemprosesan deposit dan pengeluaran jika kelewatan sedemikian disebabkan oleh sistem bayaran.
 6. Dana boleh dipindah dengan segera antara akaun sama jenis.
 7. Jika klien membiayai akaun perdagangannya menggunakan sistem bayaran berbilang atau dompet berbilang dalam sistem bayaran sama, dana mesti dikeluarkan mengikut perkadaran dompet/akaun tersebut.
 8. Syarikat mengekalkan hak untuk mengubah masa pemprosesan untuk deposit dan pengeluaran tanpa memberitahu klien terlebih dahulu.
 9. Syarikat boleh meletakkan had pada sistem bayaran yang tersedia kepada klien daripada negara tertentu.

Membuat deposit dan pengeluaran

Dana deposit

Minimum $10
Komisen 0%
Terma 3-5 hari

Pengeluaran dana

Minimum $40
Maksimum $350000
Komisen 0%*
Terma 3-5 hari
Buat deposit
Membuat pengeluaran

Matawang yang dibenarkan untuk pindahan: EUR, USD, GBP, RUB, BYR, CHF, DKK, JPY, KZT, LVL, LTL, NOK, SEK, CNY, CAD, AUD

*Apabila anda membuat pengeluaran dana dalam jumlah kurang daripada 1,000 EUR, komisen adalah 40$

Komisen

Pindahan bank akan tersedia kepada klien dalam Kawasan Peribadinya selepas alamat, nombor telefon dan pasport (ID nasional) telah disahkan.

Keupayaan untuk mengeluarkan dana dengan pindahan dalaman

Hanya antara akaun yang dimiliki oleh orang yang sama (dengan syarat nama, nombor telefon dan alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun ini sepadan).

Mendeposit/mengeluarkan dana

Untuk menambah atau mengeluarkan dana daripada akaun perdagangan menggunakan pindahan bank, lengkapkan langkah berikut:

 1. Selamat datang ke Kawasan Peribadi!
 2. Pergi ke bahagian "Tambah Dana" atau "Pengeluaran", sebagaimana yang sesuai.
 3. Nyatakan jumlah deposit atau pengeluaran; pilih "Pindahan kawat" dan mata wang pindahan. Kemudian klik "Buat Deposit" atau "Buat Pengeluaran". Tiket pindahan bank dengan semua maklumat yang diperlukan akan dijana secara automatik.
 4. Cetak tiket itu dan kemudian buat bayaran di bank atau gunakan maklumat pada tiket untuk melengkapkan bayaran menerusi sistem perbankan dalam talian.
 5. Jika mata wang deposit atau pengeluaran dan mata wang akaun perdagangan berbeza, akan terdapat pertukaran pada kadar pertukaran asing semasa sebelum membuat bayaran.

Maklumat tambahan

Sebelum melakukan pindahan bank antarabangsa (MT103 SWIFT), klien boleh memilih cara untuk membayar perkhidmatan pindahan itu.

BEN, SHA dan OUR adalah kod untuk arahan SWIFT. Ia dinyatakan dalam medan 71A "Butiran Caj".

 • OUR bermaksud bahawa klien perlu membayar semua caj. Jumlah bayaran penuh akan didepositkan ke dalam akaun syarikat.
 • SHA (dikongsi) menandakan bahawa klien hanya akan membayar caj daripada banknya sendiri. Jumlah bayaran yang kurang daripada mana-mana bank wakil akan didepositkan ke dalam akaun syarikat.
 • BEN (benefisiari) bermaksud bahawa klien tidak akan membayar apa-apa caj. Jumlah penuh bagi bayaran yang kurang daripada kos pindahan akan didepositkan ke dalam akaun syarikat.

Bank syarikat hanya akan mengkreditkan jumlah yang diterima daripada bank wakil. Selepas pindahan berjaya, pihak syarikat akan mengkreditkan jumlah yang sewajarnya ke akaun klien.

Kehilangan bayaran dan kos penukaran apabila membuat deposit?
Exness membayar balik kos apabila membuat deposit besar melalui pindahan kawat antarabangsa
Serahkan permohonan

Membuat deposit dan pengeluaran

Dana deposit

Minimum $3
Komisen 0%*
Terma Segera

Pengeluaran dana

Batalkan pembayaran / Pengeluaran keuntungan

Minimum $3 / $6
Maksimum $10 000 / $20 000
Komisen 0% / 0%**
Terma 3-5 hari / 1 min - 7 hari
Buat deposit
Membuat pengeluaran

Matawang yang dibenarkan untuk pindahan: USD, EUR, RUB, GBR.

*Apabila anda mendepositkan dana dalam jumlah kurang daripada 50 USD, komisen adalah 1 USD.

**Apabila anda membuat pengeluaran dana dalam jumlah kurang daripada 1500 RUR, komisen adalah 50 RUR + 1%. Apabila anda membuat pengeluaran dana dalam jumlah kurang daripada 100 USD atau 100 EUR, komisen adalah 3 USD + 1.20%.

Maklumat tambahan:

 • Anda boleh menggunakan Visa dan MasterCard untuk mendepositkan dana dalam akaun perdagangan anda
 • Sekiranya bayaran dibuat dalam matawang selain daripada matawang akaun kad bank, kadar pertukaran bagi sistem pembayaran Visa atau Mastercard akan digunakan.

Dana didepositkan secara automatik.
Anda boleh membuat deposit menggunakan kad dalam Kawasan Peribadi anda selepas pasport (kad pengenalan negara) anda disahkan.

Pemindahan menggunakan kad akan tersedia kepada klien dalam Kawasan Peribadi selepas nombor telefon dan pasport (ID nasional) telah disahkan.

Membuat deposit

Untuk menambah akaun perdagangan menggunakan kad kredit, lakukan perkara berikut:

 1. Log masuk ke Kawasan Peribadi dan pergi ke bahagian "Tambah Dana".
 2. Pilih jenis operasi "Kad kredit", pilih akaun yang hendak dibuat deposit, nyatakan mata wang dan amaun deposit, kemudian klik "Buat deposit".
 3. Selepas anda mengesahkan pembayaran, jika anda menggunakan kad kredit untuk membuat deposit untuk kali pertama, kad itu mesti diberi kebenaran dalam sistem syarikat kami. Pilih "Tambahkan kad baru" dan masukkan maklumat yang diperlukan: nombor kad, bulan dan tahun tamat tempoh kad dan kod keselamatan CVV 3 digit; pilih mata wang yang diinginkan dan sahkan pembayaran, jika kad itu menyokong sistem 3ds. Jika kad tidak menyokong sistem 3ds, maka kad itu perlu melepasi kebenaran: Amaun antara 0.01 hingga 2.00 dalam mata wang yang dipilih akan ditahan pada kad. Anda perlu memasukkan kod Kelulusan atau amaun Kebenaran. Anda boleh menemui maklumat ini dalam satu daripada cara berikut:
  • SMS - Dalam SMS yang memaklumkan tentang pembayaran, anda akan menerima kod pengesahan atau amaun yang ditahan.
  • Laman web bank anda - Log masuk ke laman web bank anda dan lihat sejarah akaun anda: transaksi terbaru akan menunjukkan amaun yang kami tahan pada akaun.
  • Sokongan pelanggan bank anda - Anda boleh menghubungi wakil bank dan meminta untuk dimaklumkan tentang amaun yang kami tahan pada akaun yang dihubungkan kepada kad itu.

  Harap maklum bahawa pada sesetengah bank, amaun yang ditahan ini kelihatan seperti pengeluaran; namun, dana itu kekal berada pada kad. Selepas kad diberi kebenaran, kad itu akan dihubungkan ke akaun dan amaun kebenaran akan dikeluarkan pada kad. Jika anda tidak mengesahkan kod ini dalam masa 24 jam, amaun yang ditahan akan dibatalkan dan akan dikembalikan ke akaun anda.

 4. Jika kad itu telah dihubungkan ke akaun perdagangan, pilih kad daripada senarai (empat digit terakhir nombor kad dipaparkan). Sahkan kad dengan memasukkan tarikh tamat tempoh kad dan kod CVV2.
 5. Jika mata wang deposit atau pengeluaran dan mata wang akaun perdagangan berbeza, akan terdapat pertukaran pada kadar pertukaran asing semasa sebelum membuat bayaran. Halaman berikutnya akan memaparkan parameter pertukaran dan saiz komisyen. Klik "Sahkan Bayaran".

Pengeluaran dana

 1. Untuk mengeluarkan dana ke kad kredit, pergi ke seksyen "Pengeluaran" di Kawasan Peribadi dan pilih "Kad Kredit". Kemudian klik "Buat Pengeluaran".
 2. Dana dikeluarkan dengan membatalkan pembayaran yang dibuat menggunakan kad bank semasa deposit dibuat ke dalam akaun. Pada halaman seterusnya, anda akan ditawarkan pilihan transaksi yang boleh ditukar.
 3. Jika jumlah amaun semua pembayaran telah dikembalikan ke kad, keuntungan yang diterima turut akan dikeluarkan ke kad. Keuntungan boleh dikeluarkan daripada sebarang akaun dalam Kawasan Peribadi selagi akaun mempunyai dana yang mencukupi untuk pengeluaran. Selain itu, anda boleh mengeluarkan dana ke mana-mana kad bank yang digunakan untuk membuat deposit sebelum ini.

Maklumat tambahan

Tanpa mengambil kira deposit yang dibuat menggunakan sistem bayaran lain, bayaran kad kredit yang dibatalkan mempunyai keutamaan tertinggi. Sehingga bayaran dibayar balik, dana tidak boleh dikeluarkan menerusi sistem bayaran lain.

Membuat deposit dan pengeluaran

Dana deposit

Minimum $10
Komisen 0%
Terma Segera

Pengeluaran dana

Minimum $4
Maksimum $2000
Komisen 0%
Terma Segera
Buat deposit
Membuat pengeluaran

Matawang yang dibenarkan untuk pindahan: USD, EUR, GBP, CAD

Amaran! Jika anda deposit dana menggunakan sistem pembayaran elektronik, anda perlu buat pengeluaran dana menggunakan sistem pembayaran yang sama.

Transaksi dilakukan secara automatik.
Tiada komisyen untuk mendeposit atau mengeluarkan dana.
Anda boleh mendeposit/mengeluarkan dana menggunakan pindahan dalaman.

Neteller dilesenkan oleh Suruhanjaya Pengawasan Kewangan Isle of Man (Rujukan 1357)

Pindahan menggunakan sistem bayaran elektronik ini akan tersedia kepada klien dalam Kawasan Peribadinya selepas nombor telefon dan pasport (ID nasional) telah disahkan.

Mendeposit/mengeluarkan dana

Untuk menambah atau mengeluarkan dana daripada akaun perdagangan menggunakan Neteller, lengkapkan langkah berikut:

 1. Log masuk ke Kawasan Peribadi anda dan pergi ke bahagian "Tambah Dana" atau "Pengeluaran", sebagaimana yang sesuai.
 2. Nyatakan jumlah deposit, pilih "NETELLER" dan mata wang pindahan dan tentukan nombor akaun sistem bayaran (jika mendeposit dana, nyatakan ID Selamat anda). Kemudian klik "Buat Deposit" atau "Buat Pengeluaran".
 3. Jika menambah akaun perdagangan dan mata wang deposit dan mata wang akaun berbeza, akan terdapat pertukaran pada kadar pertukaran asing semasa sebelum membuat bayaran. Halaman berikutnya akan memaparkan parameter pertukaran dan saiz komisyen. Klik "Sahkan Bayaran". Kemudian log masuk ke sistem bayaran elektronik dan sahkan transaksi.

Membuat deposit dan pengeluaran

Dana deposit

Minimum $10
Komisen 0%
Terma Segera

Pengeluaran dana

Minimum $10
Maksimum $12000
Komisen 0%*
Terma Segera
Buat deposit
Membuat pengeluaran

Matawang yang dibenarkan untuk pindahan: USD, EUR

Apabila anda membuat pengeluaran dana dalam jumlah kurang daripada 20 USD, komisen adalah 1% (Min 1$)

Amaran! Jika anda deposit dana menggunakan sistem pembayaran elektronik, anda perlu buat pengeluaran dana menggunakan sistem pembayaran yang sama.

Dana didepositkan secara automatik.
Dana dikeluarkan secara automatik semasa memindahkan dana ke akaun sistem bayaran atau kad kredit.

Skrill Limited (FRN: 900001) dibenarkan oleh Pihak Berkuasa Tindakan Kewangan (FCA) di bawah Peraturan Wang Elektronik 2011 kerana mengeluarkan wang elektronik dan instrumen pembayaran.

Pindahan menggunakan sistem bayaran elektronik ini akan tersedia kepada klien dalam Kawasan Peribadi selepas nombor telefon dan pasport (ID nasional) telah disahkan.

Keupayaan untuk mengeluarkan dana dengan pindahan dalaman

Hanya antara akaun yang dimiliki oleh orang yang sama (dengan syarat nama, nombor telefon dan alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun ini sepadan).

Mendeposit/mengeluarkan dana

Untuk menambah akaun perdagangan atau mengeluarkan dana menggunakan Skrill (Moneybookers), lengkapkan langkah berikut: :

 1. Log masuk ke Kawasan Peribadi anda dan pergi ke bahagian "Tambah Dana" atau "Pengeluaran", sebagaimana yang sesuai.
 2. Nyatakan jumlah deposit atau pengeluaran; pilih "Skrill (Moneybookers)" dan mata wang pindahan (jika mengeluarkan dana, nyatakan akaun e-mel untuk sistem bayaran). Kemudian klik "Buat Deposit" atau "Buat Pengeluaran".
 3. Jika menambah akaun perdagangan dan mata wang deposit dan mata wang akaun berbeza, akan terdapat pertukaran pada kadar pertukaran asing semasa sebelum membuat bayaran. Halaman berikutnya akan memaparkan parameter pertukaran dan saiz komisyen. Klik "Sahkan Bayaran".
 4. Semasa membuat deposit, tentukan akaun e-mel untuk Skrill (Moneybookers). Jika akaun e-mel tidak sepadan dengan e-mel yang digunakan semasa mendaftar akaun perdagangan, kod pengesahan akan dihantar ke alamat e-mel baru. Masukkan kod dalam medan yang sewajarnya untuk memberi kebenaran kepada alamat e-mel. Jika alamat e-mel tidak diberi kebenaran, deposit itu akan dikembalikan kepada dompet sistem bayaran. Semasa membuat deposit, anda boleh memilih kaedah bayaran: Akaun Skrill (Moneybookers) atau kad kredit.

Maklumat tambahan

Jika kad kredit telah digunakan dalam Skrill (Moneybookers) untuk menambah akaun, maka pengeluaran akan dilakukan dengan cara lain: :

 1. Jika jumlah pengeluaran yang diminta kurang daripada atau bersamaan dengan deposit yang dibuat melalui kad kredit, maka keseluruhan bayaran akan dikembalikan serta-merta pada kad.
 2. Jika jumlah yang diminta lebih besar daripada deposit, maka pengeluaran akan dibahagikan kepada dua bahagian (hasilnya boleh dilihat dalam Kawasan Peribadi anda):
  • Bayaran balik kepada kad kredit dalam jumlah deposit sebelum ini.
  • Pindahan ke akaun Skrill (Moneybookers).
  Oleh itu, sebahagian daripada dana akan dihantar ke akaun Skrill (Moneybookers) dan sebahagian (jumlah yang sama dengan deposit) akan dikembalikan ke kad kredit anda.

host www.exness.eu | env production