Ke atas
Berdagang dalam CFD dan produk berkeumpilan secara amnya melibatkan risiko kerugian yang tinggi dan anda boleh kerugian semua modal yang dilaburkan.

MetaTrader 5

Platform dagangan generasi ke-5 daripada MetaQuotes Software Corp merupakan versi MetaTrader 4 yang dipertingkat. Pembangun telah menambah baik antara muka terminal dan memperbaik produktiviti dan prestasinya. Set ciri platform juga telah dikembangkan.

Muat turun MetaTrader 5

MetaTrader 5

Keupayaan baharu dalam dagangan tukaran asing

Instrumen kewangan

MetaTrader 5 menyokong saham dan pilihan perdagangan.

Jenis pesanan

Dua jenis pesanan belum selesai yang baru telah ditambah: Had Henti Beli dan Had Henti Jual.

Dasar pelaksanaan

Sekarang anda boleh menetapkan syarat tambahan apabila berdagang di pasaran saham. Isi atau Bunuh (FOK), Segera atau Bunuh (IOK).

Buku pesanan

Terminal menyokong sebut harga Aras 2, yang memungkinkannya untuk menganalisa kedalaman pasaran.

MetaEditor

Persekitaran pembangunan kini boleh dilancarkan secara terus daripada terminal dan program baharu muncul secara automatik dalam MetaTrader 5.

MetaQuotes Language 5

Beberapa sekatan MQL4 telah disingkirkan dalam bahasa baharu dan bilangan fungsi dan objek grafik telah meningkat.

Rangka masa

Semua carta dicipta berdasarkan selang masa satu minit, yang membenarkan sehingga 21 rangka masa untuk digunakan secara serentak dan sejarah sebut harga disimpan dalam bentuk kompak.

Terminal ini tersedia untuk iPhone dan peranti mudah alih dengan sistem pengendalian Android. Sila ambil perhatian bahawa dagangan tukaran asing pada akaun sebenar hanya boleh dilakukan dengan menggunakan MetaTrader 4.

host www.exness.eu | env production