Ke atas
Berdagang dalam CFD dan produk berkeumpilan secara amnya melibatkan risiko kerugian yang tinggi dan anda boleh kerugian semua modal yang dilaburkan.

Kalendar Ekonomi

Gunakan kalendar ekonomi untuk menguji acara sepanjang tempoh yang diingini dan menapis mengikut kepentingan atau negara.

Menggunakan kalendar ekonomi tukaran asing

Kalendar menunjukkan, dalam susunan kronologi, acara ekonomi paling penting dan nilai pelbagai indeks dunia, seperti: kadar faedah bank pusat, indeks harga, penunjuk kewangan negara, dsb. Pedagang tukaran asing menggunakan kalendar ekonomi untuk mendapatkan maklumat yang diperlukan bagi meramal pembentukan dan perubahan trend dalam pasangan mata wang utama. Maklumat dalam kalendar ekonomi dinilai mengikut keupayaannya untuk memberi kesan mata wang dalam apa-apa negara yang diberi. Oleh itu, kalendar ekonomi tukaran asing memberikan pedagang maklumat yang membenarkan mereka ke akaun untuk berita ekonomi yang paling penting kerana mereka menjalankan strategi dagangan mereka dan berdagang dengan lebih berjaya di pasaran tukaran asing.

host www.exness.eu | env production