Ke atas
Berdagang dalam CFD dan produk berkeumpilan secara amnya melibatkan risiko kerugian yang tinggi dan anda boleh kerugian semua modal yang dilaburkan.

Pengehosan VPS percuma

Dengan menyambung ke terminal jauh yang pelayan adalah di kawasan yang paling berhampiran dengan pelayan utama kami, klien kami boleh menggunakan terminal dagangan tersebut seolah-olah mereka sedang melakukan perdagangan langsung dari PC mereka.

	 Pengehosan VPS percuma

Kelebihan menggunakan pengehosan VPS

Kelajuan

Terima kasih kepada fakta bahawa pelayan VPS terletak di pusat data yang sama dengan pelayan perdagangan, ping pelayan perdagangan sangat cepat (0.4-1.25 ms), jadi sebut harga diterima serta merta dan pesanan pedagang dihantar ke pelayan tanpa kelewatan.

Kestabilan

Kebebasan daripada kualiti sambungan Internet yang berkualiti Internet tidak lagi akan memberi kesan kepada pelaksanaan pesanan.

Perdagangan 24 jam

Berdagang di pasaran pertukaran asing menggunakan penasihat dan pakar walaupun komputer anda dimatikan.

Kemudahalihan

Gunakan mana-mana sistem operasi (Windows, Mac OS, Linux).

Mobiliti

Akses akaun dan berdagang di pasaran pertukaran asing dari mana-mana sahaja di dunia tanpa memasang sebarang perisian.

Pengehosan VPS daripada Exness

Kami menawarkan akses percuma ke terminal dagangan melalui perkhidmatan pengehosan VPS kami. Dengan menyambung ke terminal jauh yang pelayan adalah di kawasan yang berhampiran dengan pelayan utama kami, klien kami boleh menggunakan terminal dagangan tersebut seolah-olah mereka sedang melakukan perdagangan langsung dari PC mereka. Tujuan utama pelayan jauh adalah untuk memastikan keadaan teknikal yang stabil, berkualiti tinggi bagi pertukaran asing menggunakan modul autonomi (pakar-pakar, penasihat-penasihat).

Paralelisasi

Apabila berdagang di pasaran pertukaran asing melalui terminal jauh, anda juga boleh mengakses akaun perdagangan anda menggunakan perisian yang dipasang pada komputer anda yang tidak bergerak, jika dikehendaki. Semua operasi perdagangan akan diteruskan secara selari dari dua (iaitu utama dan jauh) terminal.

Terdapat beberapa sekatan ke atas penggunaan pengehosan VPS: deposit awal anda mesti sekurang-kurangnya 500 USD atau bersamaan dalam mata wang lain. Selain itu, anda tidak akan dapat secara bebas memasang sebarang perisian pada terminal jauh.

Bagaimana untuk mendapatkan pengehosan VPS

Untuk mendapatkan pengehosan VPS hosting, sila hantar permintaan ke support@exness.com atau hubungi kami melalui Sembang Langsung.

Sila ambil perhatian: pengehosan VPS anda mungkin digantung jika akaun perdagangan anda tidak mempunyai aktiviti perdagangan untuk tempoh masa yang lama. Akses dapat dipulihkan selepas perdagangan dilakukan semula (untuk melakukan ini, anda perlu membuat permintaan). Pengehosan VPS adalah semata-mata untuk perdagangan pada pelayan Exness.

host www.exness.eu | env production